Assessorament Multimèdia a Osona. Hosting, Web i xarxes, Social Media, Publicitat, Comunicació, Disseny gràfic, Disseny web, Fotografia, Vídeo, Venda Online.

Els 11 manaments d’Steve Jobs

Els 11 manaments d’Steve Jobs

By in articles, assessoria multimèdia, bases de dades, campanyes publicitàries, cartells, comunicació, continguts, disseny gràfic, entrevistes, estratègies de comunicació corporativa, gestió de xarxes, imatge de marca, indentitat corporativa, mitjans de comunicació, pla de comunicació, productes multimèdia, projectes multimèdia, publicitat, social media, Uncategorized, xarxes

El fundador d’Apple i Pixar, Steve Jobs, sabia perfectament com portar-se a les persones amb les quals tractava al seu terreny per acabar aconseguint els acords més avantatjosos per a les seves empreses. Aquesta tècnica li va permetre desenvolupar dues de les companyies que més han crescut en l’últim segle, Apple i Pixar, i convertir-se en una de les persones més influents del món, fins i tot després d’haver mort, la publicació americana Business Insider ha recopilat en onze punts els aspectes més important d’aquesta tàctica de Steve Jobs, amb la qual l’empresari nord-americà persuadia a les persones perquè recolzessin les seves iniciatives. Els onze punts de la tàctica d’Steve Jobs:

1- “Treballa dur i els altres et respectaran”.

El respecte és el primer pas crucial per aconseguir el que vols. Jobs sempre va donar exemple amb els sacrificis que va realitzar mentre va estar al capdavant d’Apple i Pixar. L’empresari nord-americà va arribar a motivar als seus empleats fins i tot afligit d’importants dolències físiques.

2- “Treballa amb passió”.

La gent pot veure’s influenciada si adverteix passió i emoció. Una altra de les idees clau de Steve Jobs era transmetre la passió amb la qual realitzava el seu treball. Segons Jobs, la passió es podia contagiar i aconseguir que les persones properes quedessin influenciades per ella.

3- “Desarma a les persones amb seducció i adulació”.

Jobs sabia que a les persones els agrada escoltar coses agradables. Amb aquesta estratègia, el creador d’Apple aconseguia que aquells amb els quals tractava se sentissin còmodes a l’hora de tractar de persuadir-los.

4- “Reivindica que totes les bones idees són teves”.

Si estàs canviant de postura, abraça la nova idea amb força. Els records del passat poden manipular-se amb facilitat”. Fes-te valer i mostra’t convençut que les teves idees són les millors, encara que canviïs d’opinió. Si apareix algú amb una proposta millor, fes que sigui teva.

5- “Pren les decisions amb rapidesa i determinació”.

Ja podràs canviar les coses més tard. No pots mostrar-te dubitatiu. Cal donar la imatge d’una persona convençuda que creu fidelment en el que fa. Ja hi haurà temps per canviar les coses si no surten del tot bé.

6- “Crea una lleialtat forta usant una honestedat brutal”.

La millor manera de portar aquesta idea a la pràctica és predicar amb l’exemple, com afirmen les persones properes a Steve Jobs sobre el que va fer ell durant tota la seva carrera.

7- “No esperis a arreglar els problemes. Fes-ho ara”.

Deixar les coses per a un altre moment l’única cosa pel que pot servir és perquè al final no es facin. Cal fer-les al més aviat possible per diferenciar-se del que fa la competència.

8- “Hi ha dues formes d’afrontar a les persones problemàtiques: deixar-les seguir o ignorar-les”.

Cal evitar caure en el joc de persones que no porten més que problemes. Així, és més fàcil evitar que altres persones tirin per terra el treball de tot l’equip.

9- “Copeja quan el ferro està calent i copeja dur”.

Amb aquesta idea, la qual cosa pretenia Jobs era aconseguir que les persones no perdessin les ganes d’èxits després d’aconseguir un assoliment important. Convidava a lluitar per mantenir aquest triomf i tractar de superar-lo en el futur.

10- “Quan tinguis una palanca, utilitza-la”.

No cal deixar escapar cap oportunitat perquè no se sap quan tornarà a aparèixer.

11- “Demana perfecció i no paguis per alguna cosa inferior”.

Fes el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

20 − one =

Pin It on Pinterest

Share This