Assessorament Multimèdia a Osona. Hosting, Web i xarxes, Social Media, Publicitat, Comunicació, Disseny gràfic, Disseny web, Fotografia, Vídeo, Venda Online.

Visita la primera pàgina web creada a tot el món fa més de 20 anys.

Visita la primera pàgina web creada a tot el món fa més de 20 anys.

By in analítica web, atenció tècnica, botiga online, continguts, disseny web, enviament arxius, gestió de webs i continguts, gestió de xarxes, newsletters, posicionament, rds, seo, social media, web, xarxes, xarxes socials

La World Wide Web va començar a existir en 1991, i a més de 20 anys de la seva creació, el primer lloc web del món està emmagatzemat per la W3C, que ho conserva perquè recordem la història. Va ser creat per Tim Berners-Lee usant un computador NeXT, i la seva funció era informar sobre la nova i emocionant World Wide Web.
Els visitants podien aprendre més sobre el projecte, coses sobre l’hipertext, detalls tècnics per crear una pàgina web, i una explicació de com buscar informació a la web (una cosa complicada perquè no hi havia cercadors).
Per aquests temps, els únics que tenien un navegador eren Berners-Lee i els seus col·legues del CERN, així que la primera pàgina web no tenia molta difusió que diguem. El primer gran pas per massificar-la es va donar recentment en 1993, a causa del llançament del navegador Mosaic.
Per llavors, ja s’havien instal·lat alguns servidors web més i diverses universitats s’havien sumat. La versió guardada no és exactament l’original de 1991, perquè aquesta es va perdre. El CERN explica que la versió que tenim avui correspon a 1992, i que per aquests temps el lloc s’actualitzava diàriament per agregar informació sobre el desenvolupament del projecte de la WWW.

Visita la primera pàgina web creada a la història

Fes el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

2 + one =

Pin It on Pinterest

Share This