Assessorament Multimèdia a Osona. Hosting, Web i xarxes, Social Media, Publicitat, Comunicació, Disseny gràfic, Disseny web, Fotografia, Vídeo, Venda Online.

Fotografies impactants fetes de manera il·legal

Fotografies impactants fetes de manera il·legal

By in continguts, fotografia, social media, xarxes, xarxes socials

Vadim Mahora i Vitali Raskalovym són dos fotògrafs russos que estan molt de moda a les xarxes socials, especialment a Instagram per les seves fotografies impactants fetes de manera il·legal.
Aquests nois porten diversos anys arriscant les seves vides per aconseguir les instantànies més espectaculars de molts llocs emblemàtics del planeta. Les seves gestes es mouen entre l’increïble i l’irresponsable, ja que solen grimpar a grans edificis i treuen fotos des d’aquesta posició.
Tal vegada el que més cridi l’atenció no és solament que posin en perill la seva integritat física sinó, més aviat, que gairebé totes les seves fotos es poden considerar il·legals i, possiblement, podrien utilitzar-se contra ells en un judici.
El modus operandi dels 2 nois sol ser el mateix en totes les ocasions. Esperen el moment oportú per colar-se en el lloc, pugen fins al més alt burlant tots els sistemes de seguretat i, una vegada arriben, fan unes quantes fotos espectaculars.

Les fotos de la Gran Piràmide de Gizeh a Egipte són les que els han fet famosos

               fotografies-il·legals-19 (2)

Abans de realitzar les fotografies van estar amagats durant 4 hores després del tancament del monument, a l’espera de poder burlar als guàrdies. Si els enxampen realitzant aquest acte podria haver-los caigut un apesara d’entre 1 i 3 anys de presó.

               fotografies-il·legals-19 (3)

Porten ja anys escalant edificis i pujant a sostres. A Colònia, Alemanya, van fer fotos com aquesta de la catedral, declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

               fotografies-il·legals-19 (4)

Van travessar la multitud de visitants i van escalar per les bastides de la catedral fins a arribar a llocs on ningú ha estat mai.

                fotografies-il·legals-19 (5)

La parella també va pujar fins al més alt de la Torre Xangai a Xina, a una altura de 650 metres. Van decidir que els ascensors no arribaven prou alt per a les seves fotos i es van decidir a pujar a la grua del terrat .

                 fotografies-il·legals-19 (6)

Van trigar unes 20 hores des que van entrar a la torre, van escalar la grua durant l’alba i van esperar al fet que la llum anés la ideal per fer aquestes fotos. En la imatge veiem la veïna torre de Jin Mao i el Xangai World Financial Center, elevant-se per sobre dels núvols.

                 fotografies-il·legals-19 (7)

Aquí els veiem pujats en una tanca publicitària per capturar una altra perspectiva del port de Xangai

                 fotografies-il·legals-19 (8)

La Sagrada Família d’Antoni Gaudí situada a Barcelona, Espanya, també va rebre la visita d’aquests trepadors. A la foto veiem una vista inigualable de la ciutat i la catedral.

                  fotografies-il·legals-19 (9)

Els fotògrafs van grimpar per una grua propera i van ser passant de bastida en bastida fins a arribar a uns 50 metres d’altura, on van prendre aquesta impressionant imatge mai abans vista.

                  fotografies-il·legals-19 (10)

Les teulades properes de la Torre Eiffel també són ideals per dur a terme les seves particulars sessions fotogràfiques.

                   fotografies-il·legals-19 (11)

Pujar a la Torre Eiffel és alguna cosa normal si estàs realitzant turisme a la ciutat de Paris. El que passa és que a aquests nois el normal els avorreix i han de donar-li el seu segell a les instantànies.

                   fotografies-il·legals-19 (12)

Pujar els 400 graons que condueixen a les torres més altes de la catedral de Notre Dame de París és també una activitat normal.*Vadim i Vitali fugen de la normalitat, per això van preferir escalar la façana directament i oferir-nos una altra de les seves impressionants fotografies.

                    fotografies-il·legals-19 (13)

En el seu viatge a Praga, en la República Txeca, van decidir escalar la Catedral de Sant Vito per aconseguir aquesta imatge. El problema és que un policia local els va enxampar “in fraganti”. Finalment l’agent els va deixar marxar sense conseqüències penals.

                    fotografies-il·legals-19 (14)

Aquesta imatge és del pont Akashi Kaikyo en Osaka, Japó. Les seves torres aconsegueixen els 298 metres d’altura i és el més llarg i un dels més alts del món. És accessible als turistes però clar, a aquest parell no li agraden les parts accessibles perquè des d’aquí no es poden fer aquestes fotografies.

                    fotografies-il·legals-19 (15)

En el seu viatge per París van fer un alt en la Basílica del Sagrat Cor de Montmartre. Van pujar fins al punt d’observació oficial a més de 400 metres d’altura. Una vegada allà van decidir fer-se una passejada fora de la ruta turística més convencional i prendre aquestes imatges.

                    fotografies-il·legals-19 (16)

Escalar sostres, creuar llacs, gens és un problema per a aquests nois. En aquesta imatge veiem com van fotografiar l’Ajuntament d’Estocolm, un dels edificis més famosos de Suècia. En el seu interior es troba el Consell Municipal, un incomptable nombre d’obres d’art i és on se celebra el banquet del Premi Nobel cada any.

                    fotografies-il·legals-19 (17)

Esquivant guàrdies i amagant-se en un edifici en construcció va ser com els 2 fotògrafs de l’impossible van aconseguir realitzar aquesta presa del Palau de la Cultura i la Ciència de Varsòvia, Polònia.

                    fotografies-il·legals-19 (18)

Com veieu, sense cap tipus de seguretat van pujar el Ping An Financial Center a Shenzhen, Xina. Aquesta torre vol convertir-se en la 2a més alta del món després del Dubai Burj Khalifa, 660 metres d’altura van donar lloc a aquesta impressionant vista.

                    fotografies-il·legals-19 (19)

No solament d’escalar viuen els 2, també s’han colat en els túnels subterranis del metre d’Estocolm per obtenir les següents imatges. Sobra dir que corren una quantitat elevada de riscos pel que mai recomanen imitar-los.

                    fotografies-il·legals-19 (1)

Com veieu en les fotos, han visitat els llocs més icònics de cada país. Una afició bastant estranya, no eximeix de perill. Hem de reconèixer que les imatges que aconsegueixen són d’una gran bellesa i seria difícil obtenir-les d’una altra manera.

Fes el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

nine − 8 =

Pin It on Pinterest

Share This