Assessorament Multimèdia a Osona. Hosting, Web i xarxes, Social Media, Publicitat, Comunicació, Disseny gràfic, Disseny web, Fotografia, Vídeo, Venda Online.

Avís Legal

En compliment amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de Juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic s’exposa les dades identificatives dels responsables d’aquesta web:

Factoriadengeni

Eugeni Medrano Taltavull

CIF: 46127703F  

 

info@factoriadengeni.com

658304277

Propietat intelectual i industrial 

Els continguts i els diferent elements que apareixen en aquest lloc web són de titularitat exclusiva de Factoriadengeni , excepte en el cas que s’indiqui expressament el contrari.

Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió, radio fusió o similar, total o parcial de la informació, independentment de la finalitat i el mitjà que s’utilitzi per aconseguir-ho, del contingut del web sense autorització expressa i per escrit de Factoriadengeni.

Responsabilitat per links externs 

Les pàgines d’Internet de www.factoriadengeni.com poden tenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per això, aquesta no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

La funció dels enllaços d’aquest web és exclusivament la d’informar l’usuari per completar el seu contingut, per la qual cosa, Factoriadengeni no es responsabilitza de les errades en els enllaços o del contingut de les altres pàgines web amb les quals es pot enllaçar.

Continguts

Factoriadengeni no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a www.factoriadengeni.com o els seus derivats.

Protecció de dades personals 

Factoriadengeni es mostra compromesa amb la preservació de la privacitat dels seus usuaris o visitants, mantenint la confidencialitat de les seves dades. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, s’informa a l’usuari que les seves dades podran ser incorporades a una base de dades de Factoriadengeni amb la finalitat de complir el seu fi social. L’usuari autoritza a Factoriadengeni a utilitzar les seves dades personals amb funcions informatives i comercials, i pot enviar informacions publicitàries relacionades amb els productes i serveis. Les dades aportades voluntàriament per l’usuari podran cedir-se a altres societats del grup. En tot cas, l’usuari tindrà dret a accedir, oposar-se, rectificar i/o cancel·lar les seves dades dirigint-se correu postal indicant “Protecció de dades” a: Factoriadengeni, Sr. Eugeni Medrano Taltavull Carretera de Ribes, 61 08591-Aiguafreda (Barcelona) o través de l’e-mail info@factoriadengeni.com

Llei i jurisdicció aplicacables

Aquestes condicions es regiran per la normativa espanyola. Les qüestions que es suscitin sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, així com les reclamacions que puguin derivar-se del seu ús, es coneixeran als jutjats de Granollers.

Agencia Española de Protección de Datos

El resposanble del fitxer de dades és EUGENI MEDRANO TALTAVULL amb DNI 461277036F, inscrit com a tal a l'Agència española de Protección de Datos amb inscripció número 46127703F2082015121546. Les seves dades de registre són absolutament confidencials i estan emparats per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre. Vostè pot comprovar-ho accedint a la pàgina : Agencia Española de Protección de datos. Pot escriure el DNI 46127703F i comprovar la titularitat de la declaració d'ús de llistes de dades personals a nom d'Eugeni Medrano Taltavull, responsable de la llista de dades de FACTORIADENGENI. www.factoriadengeni.com

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la seva experiència. Anem a suposar que està d'acord amb això però vostè pot optar per no acceptar-ho si ho desitja.  Llegir més

Pin It on Pinterest

Share This