Assessorament Multimèdia a Osona. Hosting, Web i xarxes, Social Media, Publicitat, Comunicació, Disseny gràfic, Disseny web, Fotografia, Vídeo, Venda Online.

Serveis en fotografia i vídeo.

Sovint quan una empresa necessita millorar la seva imatge o donar a conèixer els seus productes i necessita reforçar-los amb fotografies o vídeos, es troba amb que quan demana un pressupost a un fotògraf no pot assumir aquest cost. La nostra empresa treballa amb solucions globals i per aquest motiu el cost sempre s'adaptarà a les necessitats del client. És per això que oferim tots els serveis en Fotografia i Vídeo.

 

Enllaç a més informació sobre els Serveis de Fotografia

Sovint quan una empresa necessita millorar la seva imatge o donar a conèixer els seus productes i necessita reforçar-los amb fotografies, es troba amb que quan demana un pressupost a un fotògraf no pot assumir aquest cost. La nostra empresa treballa amb solucions globals i per aquest motiu el cost sempre s'adaptarà a les necessitats i possibilitats del client.

 

Enllaç a més informació sobre els Serveis de Vídeo

Sovint quan una empresa necessita millorar la seva imatge o donar a conèixer els seus productes i necessita reforçar-los amb vídeos, es troba amb que quan demana un pressupost a un fotògraf o empresa de produccions audiovisuals no pot assumir aquest cost. La nostra empresa treballa amb solucions globals i per aquest motiu el cost sempre s'adaptarà a les necessitats i possibilitats del client.

Pin It on Pinterest

Share This