Assessorament Multimèdia a Osona. Hosting, Web i xarxes, Social Media, Publicitat, Comunicació, Disseny gràfic, Disseny web, Fotografia, Vídeo, Venda Online.

Serveis en multimèdia, disseny gràfic, publicitat i comunicació.

Per nosaltres és fonamental la col·laboració constant amb els nostres clients i el disseny de solucions a mida que satisfacin les seves necessitats, la qualificació dels nostres professionals ens permeten oferir, com a valor afegit específic, un servei personalitzat i d'alta qualitat a uns preus competitius.

Som experts en crear i transmetre el seu missatge d'una forma clara, amena i eficaç, mitjançant una gran varietat de mitjans i suports, CD-ROM Multimèdia, Targetes de presentacions, Creació de tutorials, Campanyes publicitàries, Presentació i venda de productes, Promocions i Catàlegs, treballs en suport fotogràfic o vídeos i Tour virtuals entre d'altres.

 

Enllaç a més informació sobre els Serveis en Multimèdia

Produïm qualsevol contingut multimèdia, continguts que poden ser interactius i poden barrejar text, gràfics, fotografies, animacions, vídeo, so, música i veu. Realitzem projectes de treballs en 3D, realitzem qualsevol tipus d'infografia: infografia immobiliària, perspectives exteriors, interiors, recorreguts animats, cartelleria de gran format,Tours Virtuals realitzats amb panoràmiques de 360º en moviment, disposem d'una àmplia gamma de productes per les seves aplicacions i la seva empresa, tòtems publicitaris, tòtems tàctils, terres tàctils, taules tàctils, faristols interactius, cubs interactius i molts més productes pels quals podem crear també el seu contingut multimèdia. Produïm tota mena d'espectacles multimèdia així com edificis multimèdia.

Enllaç per més informació sobre els Serveis en Disseny Gràfic

La imatge de la seva empresa i la de la seva marca és la primera imatge que els seus clients veuran i amb la que relacionaran els seus productes. Si la seva empresa ja disposa d'una marca, posem a la seva disposició els nostres professionals en disseny que sabran com actualitzar la seva imatge i Identitat Corporativa o fer un redisseny del seu packaging o logotip.

Som especialistes encrear noves marques i els manuals complets d' Identitat corporativa a uns preus a mida i molt competitus.

Per nosaltres la comunicació amb el client és bàsica i sabent de la importància que té la imatge de la seva marca ens adaptem a les seves possibilitats i necessitats.

Realitzem també tots els seus projectes de disseny per empreses o particulars, des de la creació d'un Currículum Visual a una Campanya de Marca.

Enllaç per més informació sobre els Serveis en Comunicació 

Moltes són les petites i mitjanes empreses que aprofiten poc el gran potencial que la comunicació els hi pot oferir i més en l'època actual a on la comunicació 2,0 encara té més rellevància. Aquestes empreses molts cops pensen que no tenen res a comunicar però el mercat necessita aquesta informació que reclama de manera constant. Perquè no aprofitar aquesta oportunitat de llançar el seu missatge que li permetrà fer difusió del que la seva empresa fa?
Pels seus clients és necessari saber el que la seva empresa fa i és important fer-ho de manera clara perquè s'entengui el seu missatge. Els clients potencials que necessiten adquirir un producte, investiguen i s'informen per prendre una decisió adequada i això es pot aconseguir amb un pla de comunicació que influeixi de manera positiva i llançar missatges proactius que permetin conèixer la seva activitat i estar presents de manera constant.

Enllaç per més informació sobre els Serveis en Publicitat

Per nosaltres és fonamental la col·laboració constant amb els nostres clients i el disseny de solucions a mida que satisfacin les seves necessitats, la qualificació dels nostres professionals ens permeten oferir, com a valor afegit específic, un servei personalitzat i d’alta qualitat a uns preus competitius. Som experts en crear i transmetre el seu missatge d’una forma clara, amena i eficaç.

Pin It on Pinterest

Share This