Assessorament Multimèdia a Osona. Hosting, Web i xarxes, Social Media, Publicitat, Comunicació, Disseny gràfic, Disseny web, Fotografia, Vídeo, Venda Online.

4 Llocs web per enviar i compartir arxius grans de forma segura

4 Llocs web per enviar i compartir arxius grans de forma segura

By in bases de dades, comunicació, enviament arxius

Moltes vegades necessitem enviar arxius pesats que sobrepassin la grandària límit que ens permet un e-mail i tot això de manera online, ràpida i segura. Per trobar el millor servei que et permeti enviar aquests arxius pesats, us presentem un llista de pàgines que per mitjà d’una senzilla interfície ens permeti compartir els nostres treballs. De vegades hem d’enviar arxius que excedeixen la capacitat dels nostres correus, tant Gmail com Outlook (abans Hotmail) tenen una capacitat inferior als 300 MB per missatge amb arxius adjunts, la finalitat d’aquestes web és donar-nos un accés ràpid a solucions que ens permetin enviar, compartir de forma segura, arxius de gran grandària.
Es que de vegades és molt esstressant pujar arxius de manera ràpida per mitjà de correu electrònic, que t’aparegui l’anunci que ho sobrepassem pitjor; cada vegada els aparells es tornen mes petits i moderns, però els arxius es fan cada vegada més grans i complexos per enviar, no obstant això hi ha mitjans que ens faciliten aquesta operació.
A continuació us presentarem 4 Serveis per enviar i compartir arxius grans i pesats online de forma segura.

Wetransfer: El que té de bo aquesta eina online és que no has de descarregar-ho, ni tampoc cal registrar-se en la web i molt menys pagar i està en espanyol. És recomanable tinguis un bon navegador i com a únic requisit tenir l’última versió de Flaix Player. Has de seleccionar l’arxiu a enviar, després escriure l’adreça web dels destinataris, aquesta última si desitges la pots canviar per un link de descàrrega, pots escriure el teu correu ja que per mitjà del mateix et notifiquessin les descàrregues de l’arxiu, la seva capacitat és de fins a 2 GB, molt bo. Segueix-los en https://www.wetransfer.com/

FileDropper: Ens facilita compartir arxius de gran grandària ( de fins a 5 GB) sense necessitat de registrar-nos. Bastarà amb pujar els arxius a la pàgina perquè ens proporcioni un enllaç i així poder compartir-ho. També disposa de mitjans de pagament per si desitges pujar arxives superiors als 50 o 250 GB depenent de l’opció a escollir. Els arxius es quedaran en el sistema per uns 30 dies seguits sense que ningú l’hagi descarregat. Segueix-los en en http://www.filedropper.com/

Dropsend: Aquest servei ens permet enviar arxius de fins a 2 GB de capacitat de forma gratuïta amb limiti màxim de 5 enviaments al mes. També inclou la possibilitat de xifrat AES-256 bit i disposa de clients d’escriptori per a Sistemes com Windows i Mac, complements per Outlook i una nova aplicació per IPHONE. Aquesta eina està mes orientat cap al món empresarial. Segueix-los a:http://www.dropsend.com/index.php

Fileteja: Aquest servei alternatiu és bastant bé perquè no posseeix limitis de grandària d’enviament d’arxius. Senzillament el que fa és facilitar la comunicació entre l’equip que va a transmetre els arxius i el receptor. Solament basten amb arrossegar i deixar anar de forma nova els arxius a la seva interfície per començar a compartir-los, la interacció és atractiva amb la web, ja que en aquest moment ens donarà un enllaç a l’arxiu per compartir-ho amb els nostres companys o amics. Segueix-los a: https://filetea.me/default

 

Fes el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

three × 3 =

Pin It on Pinterest

Share This