Assessorament Multimèdia a Osona. Hosting, Web i xarxes, Social Media, Publicitat, Comunicació, Disseny gràfic, Disseny web, Fotografia, Vídeo, Venda Online.

Nova aplicació de Watsapp amb trucades.

Nova aplicació de Watsapp amb trucades.

By in assessoria multimèdia, comunicació, social media, xarxes, xarxes socials

NOVA APLICACIÓ DE WATSAPP AMB TRUCADES…. Són aquestes trucades GRATUÏTES?

Les trucades de WhatsApp ja estan disponibles per a tots els telèfons Android que disposin de l’última versió. No obstant això, als usuaris els sorgeix un dubte: són gratuïtes aquestes trucades?

La resposta és si, amb un però. Les trucades de veu es realitzen per VoIP, un protocol que permet la comunicació de veu per Internet. Això significa que, per funcionar, necessita una xarxa de dades i això costa diners. En aquest sentit, aquestes trucades no consumiran minuts del teu pla de veu, però si les uses amb una xarxa 3G o 4G esgotaran les teves dades a la llarga.

L’única manera segura de fer servir les trucades de WhatsApp gratis és estar connectat a una xarxa WiFi, d’aquesta manera no gastarem dades.Després de diverses setmanes provant un sistema d’invitacions pel qual WhatsApp havia triat aleatòriament a alguns usuaris perquè anessin convidant als seus contactes i començar a utilitzar el servei, aquest dilluns l’aplicació ha universalitzat el servei.

COM ACTIVAR LES TRUCADES A WHATSAPP

Els usuaris d’Android només hauran de fer tres còmodes passos per saber si poden trucar a través de WhatsApp: Comprovar la versió de Whatsapp. Per poder gaudir de les trucades de WhatsApp cal descarregar-se l’última versió al seu web o a Google Play. Per saber quina versió tenim, hem de prémer en el botó de “ajustaments”, després “ajuda” i finalment “sobre”. Haurem de tenir descarregada la versió 2.12.5 de WhatsApp Messenger per poder trucar.

ACTUALITZAR WATSAPP

La nova versió de WhatsApp que incorpora trucades arriba amb novetats en la interfície. Ara té tres pestanyes (Trucades, Xats i Contactes). En la primera trobarem a tots els usuaris que ja tenen activat el servei i als quals podràs trucar, mentre que en la pestanya “xats” veurem les converses que teníem obertes. En contactes, tot el llistat dels nostres amics.

Per gaudir de les trucades només cal anar a la pestanya de “Trucades” i prémer sobre el contacte amb el qual desitgem parlar, d’igual forma que s’ha realitzat sempre en les converses escrites. 

Fes el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

10 + three =

Pin It on Pinterest

Share This