Assessorament Multimèdia a Osona. Hosting, Web i xarxes, Social Media, Publicitat, Comunicació, Disseny gràfic, Disseny web, Fotografia, Vídeo, Venda Online.

Factoriadengeni Assessoria Multimèdia

Serveis en multimèdia, disseny gràfic, publicitat i comunicació.

Amb les noves tecnologies la interacció amb el client així com la imatge de marca tenen una especial importància. Donem tot l’assessorament per renovar la imatge de la seva marca adaptant-la a les necessitats actuals, els hi facilitem suports multimèdia així com la creació de continguts i creem les seves campanyes de publicitat creatives i oferim el servei de comunicació per la seva empresa en premsa i clients. 

Serveis en fotografia i vídeo.

Sovint quan una empresa necessita millorar la seva imatge o donar a conèixer els seus productes i necessita reforçar-los amb fotografies o vídeos, es troba amb que quan demana un pressupost a un fotògraf no pot assumir aquest cost. La nostra empresa treballa amb solucions globals i per aquest motiu el cost sempre s’adaptarà a les necessitats del client. És per això que oferim tots els serveis en Fotografia i Vídeo.

Disseny web, botigues online, hosting, gestió de xarxes.

Oferim tot l’assessorament i serveis per la seva empresa en disseny web, analítica web i gestió de xarxes. Volem que la seva empresa no s’hagi de preocupar de res i facilitar-li la seva tasca i els gestionem tot perquè disposin d’una pàgina web impactant amb els millors preus de hosting i dominis. També oferim la possibilitat de crear la seva botiga online o fins i tot gestionar-la. 

Share

Pin It on Pinterest

Share This