Assessorament Multimèdia a Osona. Hosting, Web i xarxes, Social Media, Publicitat, Comunicació, Disseny gràfic, Disseny web, Fotografia, Vídeo, Venda Online.

Qui som?

Factoriadengeni és un projecte que va néixer l'any 2012 com una iniciativa multi-servei amb un objectiu molt clar, oferir la possibilitat i els mitjans per aconseguir per a les petites i mitjanes empreses el creixement i adaptar-les a la situació actual i a les necessitats d'imatge i presència a internet amb el posicionament i consolidació de la seva marca.

Som professionals especialitzats en el món audiovisual, la programació web, la fotografia, el disseny gràfic i el social media i que com a objectiu principal ens vam marcar la fita d'oferir un servei de qualitat tant per a particulars com a empreses i adaptant-nos a les necessitats específiques de cada client. Per nosaltres és important saber les necessitats del client i possibilitats i adaptar-nos a les mateixes.

La nostra polivalència ens permet oferir servei a empreses i particulars construint un producte adaptat a les necessitats de cada client, per tal d’aportar el valor afegit que el diferenciï de la competència. 

  • Oficines a Hostalets de Balenyà
  • Oficines a Hostalets de Balenyà
  • Estudi de fotografia a Hostalets de Balenyà
  • Taula de bodegons estudi fotografia Hostalets de Balenyà
Empresa d'Assessorament Multimèdia, Fotografia i Vídeo.

Pin It on Pinterest

Share This