Assessorament Multimèdia a Osona. Hosting, Web i xarxes, Social Media, Publicitat, Comunicació, Disseny gràfic, Disseny web, Fotografia, Vídeo, Venda Online.

Les noves tendències del packaging, FX efectes especials.

Les noves tendències del packaging, FX efectes especials.

By in assessoria multimèdia, campanyes publicitàries, disseny gràfic, fotografia, fotografia de producte, imatge de marca, packaging, packaging, presentacions de productes, productes multimèdia, projectes multimèdia, publicitat

Els Efectes Especials “FX” del  packaging:


Cada cop podem veure com les empreses experimenten més dins del camp multimèdia i de la publicitat i apareixen més novetats i productes sorprenents per mirar de despertar l’interès del possible client pel seu producte davant de la competència. El camp del packaging o disseny de l’envàs i etiquetes del producte no es queden enrere en aquesta experimentació.

Les tintes actives són una de les noves fonts d’inspiració. Es tracta de tintes que canvien el seu color per influència de factors externs. Un exemple són les etiquetes i llaunes de “Coors Light” en les quals la imatge de les muntanyes impresa amb tintes negres termocròmiques canvien de color quan s’aconsegueix la temperatura ideal de consum. Coca Cola, per la seva banda, també va utilitzar aquest recurs en els seus envasos. Sobre el dibuix del got apareixen tres gels per efecte del canvi de temperatura.

                           etiquetes tinta termoactiva_2

                                               etiquetes tinta termoactiva_1

                                etiquetes tinta termoactiva_4

Per al mundial Brasil 2014, la mateixa empresa va llançar una llauna que en ser exposada al sol es pinta de colors.

                      etiquetes tinta termoactiva_3
També existeixen tintes capaces de canviar per la incidència de llum. Així com el vernís que s’activa amb llum violeta, també existeixen tintes fluorescents que brillen intensament, o les fosforescents que després d’exposar-se a una font lumínica poden continuar «il·luminades» en la foscor. 

                              etiquetes tinta luminiscent_6


Una proposta encara més impactant és la que utilitza tintes negres electroluminiscents, que brillen per un impuls elèctric. Ballentine’s va llançar l’any 2009 una ampolla negra amb un «equalitzador gràfic» imprès en la seva etiqueta que, mitjançant tecnologia electroluminiscent, canvia al ritme de la música que sona en el lloc.

                              etiquetes tinta luminiscent_5

Un altre exemple d’aquesta tecnologia és Bombai Saphire, que va llançar al mercat un estoig que s’il·lumina quan algú agafa la caixa amb la mà.

Es demostra que la imaginació no té límits i que el camp del Packaging i del Disseny Gràfic sempre està innovant i aconseguint noves propostes per aconseguir cridar l’atenció del futur client.

Fes el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

seven + 11 =

Pin It on Pinterest

Share This