Assessorament Multimèdia a Osona. Hosting, Web i xarxes, Social Media, Publicitat, Comunicació, Disseny gràfic, Disseny web, Fotografia, Vídeo, Venda Online.

Perquè WordPress és el millor CMS?

Perquè WordPress és el millor CMS?

By in analítica web, articles, atenció tècnica, botiga online, comunicació, continguts, disseny web, enviament arxius, gestió de webs i continguts, gestió de xarxes, hosting, newsletters, posicionament, rds, seo, social media, web, xarxes, xarxes socials

Perquè WordPress és el millor CMS? Com convèncer d’això als nostres clients.

A  molts clients no els preocupa gaire  com construïm els seus llocs, sempre que els construïm bé. D’altres, però, volen els detalls i són escèptics de WordPress, pitjor encara, alguns pensen que pocs desenvolupadors utilitzen WordPress.
Com a professionals de WordPress sabem perquè és el nostre CMS favorit, però, ens tanquem tant en el nostre treball del dia a dia que pot ser difícil de comunicar per què sentim el que sentim. Amb això en ment, aquí hi ha nou objeccions a WordPress que un client desinformat podria augmentar o dubtes que podria tenir i nosaltres tenim les respostes de perquè Wordpress és el millor CMS.

Objecció número 1:

¿No és WordPress només pels Blocs?

Benvolgut client,

Molts cops es crea una confusió i no se sap diferenciar entre WordPress, el paquet de programari de codi obert, que es troba en WordPress.Org, amb WordPress.com. El primer és un paquet de programari de ple dret, mentre que el segon és un servei que allotja llocs web personals de la mateixa manera com Blogger, Tumblr i altres.

WordPress va començar com un sistema de publicació personal en 2001, però l’any 2008 aproximadament va evolucionar fins a esdevenir un complet sistema de gestió de continguts.

Està instal·lat en el mateix servidor (o el servidor del seu servei d’allotjament). Vostè és propietari de tot el que has creat allà i tens llibertat creativa total i il·limitada.
A més, WordPress es construeix utilitzant llenguatges de programació àmpliament utilitzats i totalment provats incloent PHP i SQL i, pot aconseguir gairebé qualsevol tasca o necessitat que se li demani a un lloc web. És eminentment extensible amb una vasta i creixent biblioteca de connectors al voltant de 40.000, molts plugins són lliures, el que significa que vostè pot aconseguir el lloc que desitgi més ràpid i amb un cost menor que si es codifica a mà a partir de zero.
No està limitat a la plantilla del “tema” tampoc. Els desenvolupadors i dissenyadors sovint utilitzen aquests punts només com a partida perquè puguin crear dissenys únics sense haver de reinventar la roda proverbial.

Objecció número 2:

WordPress és només per als llocs personals i petites empreses, cert?

Benvolgut client,

WordPress és utilitzat per algunes de les marques més reconegudes en el món com CNN, CBS de Nova York, Harvard Business Review, Boise State University, New YorkTimes, Dole, Glad, Mercedes-Benz i Vogue.

Pensi-ho d’aquesta manera: Si WordPress és prou bo per a la Biblioteca del Congrés, llocs del govern dels EUA i Gran Bretanya, i l’exèrcit dels Estats Units, és probablement prou robust per a les seves necessitats també.

A l’agost de 2015, WordPress està a gairebé un de cada quatre llocs a la web i de tots els llocs que utilitzen un CMS WordPress és l’elecció de més de 80%. En 2015,WordPress segueix sent el CMS de més ràpid creixement, per cinquè any consecutiu.

Objecció número 3:

WordPress pot afectar negativament el SEO?

Benvolgut client,

Per contra, WordPress és una potència SEO certificada per ser SEO-friendly des del moment que va aparèixer. És compatible amb una àmplia varietat de complements que ajuden als desenvolupadors d’afinar tots els aspectes de la SEO. WordPress fa que l’addició de contingut fàcil per a vostè i el seu personal, si volen gestionar el seu web pel seu compte.

Objecció número 4:

He sentit a dir que WordPress no es pot utilitzar per fer webs “Responsives”.

Benvolgut client,

Un lloc responsive” significa que està construït per a un bon funcionament i visualització en tots els dispositius que s’utilitzen per accedir a la web. Creu que necessita un lloc que es veu bé només en els ordinadors d’escriptori? Pensi una altra vegada. Més gent ara accedeixen a la web en dispositius mòbils que en els escriptoris.
Els llocs “responsive” són millors per al SEO. La darrera metodologia de classificació de Google dóna suports als llocs que es veuen bé en els dispositius mòbils. S’arriba a més persones, en més dispositius, i la puntuació més alta en les recerques de Google, afegint així el seu abast i credibilitat a la seva marca.
WordPress ajuda en tot això mitjançant el suport a temes “responsives” i si un tema determinat no és adaptable a mòbil de manera fàcil, WordPress permet als desenvolupadors canviar-ho sense fer malbé el lloc.

Objecció número 5:

WordPress no és segur!

Benvolgut client,

Al contrari! La companyia que hi ha darrere de WordPress, Automattic, dóna feina a un equip de seguretat que consta de més de 25 experts i el seu únic treball és assegurar-se que el nucli de WordPress està fora de perill d’atacs com injeccions, virus, etc. Fins i tot tenen un Responsable de Seguretat, Nikolai Bachiyski, que realment sap el que fa.

Objecció número 6:

Un paquet de programari que sigui bon no pot ser lliure. Quin és el truc?

Benvolgut client,

No hi ha cap. De debó. WordPress (i les seves actualitzacions) són de codi obert, el que significa que és lliure d’utilitzar el programari com vulguis. I a diferència dels llocs allotjats a WordPress.com, vostè té la llibertat creativa i funcional completa.
Un equip internacional de desenvolupadors millora i prova rigorosament WordPress. Alguns són empleats d’Automattic (l’empresa darrere de WordPress), mentre que altres ho fan simplement per contribuir a la comunitat de WordPress i donen un suport molt actiu. Les actualitzacions es publiquen amb regularitat sense cap cost.
El paquet de programari de WordPress està llicenciat sota la GNU General Public License (GPL), el que significa que qualsevol pot usar, copiar i distribuir el programari en si. (No es preocupi: Vostè té plens de drets d’autor per l’estil i el contingut que afegeixi.)

Objecció número 7:

Així que si WordPress es codifica i en fan el manteniment un grup de voluntaris i alguns empleats, tan bo pot ser realment?

Benvolgut client,

Molt bo.
La comunitat de WordPress comprèn codificadors de primera categoria, provadors i altres col·laboradors. A diferència del programari que es comercialitza per una sola companyia i desenvolupat i mantingut per un sol equip, WordPress té milers de valuosos i dedicats professionals darrere. Les actualitzacions, correccions i millores vénen a un ritme constant. WordPress compleix amb totes les directrius del World Wide Web Consortium, una comunitat internacional que té com a objectiu desenvolupar les normes i els estàndards pel Web. WordPress també segueix les millors pràctiques establertes per Google, Bing i Yahoo. Funciona en tots els navegadors moderns. Firefox, Chrome, Safari, Opera i altres navegadors (especialment Internet Explorer) i tenen les seves peculiaritats individuals, que els llocs web codificats “a mà” han d’abordar. Això significa més temps (i per tant més diners), ja que és necessari per a la reelaboració i les proves necessàries per assegurar-se que el seu lloc web es mostra correctament per qualsevol navegador que utilitzi un visitant al seu web.

Objecció número 8:

Vostès s’especialitzen en Desenvolupament de WordPress, per la qual cosa serà més car no?

Benvolgut client,

Tot el contrari, de fet WordPress ofereix a un desenvolupador la base, per la qual cosa no ha de crear-la de nou cada vegada, i està llest per personalitzar al seu gust.
Si vostè té coneixements mínims d’utilitzar el seu ordinador, podrà afegir notícies, pàgines, comentaris, articles i missatges fàcilment sense haver de pagar pel temps d’un desenvolupador. I si un desenvolupador no li finalitza la tasca, un altre pot continuar on ho va deixar.
No està malament, eh?

Objecció número 9:

Saben codificar els desenvolupadors de Wordpress?

Benvolgut client,

Tots els desenvolupadors, independentment dels seus enfocaments de disseny i desenvolupament del seu lloc han de ser competents com a mínim en HTML i CSS. La majoria també sap una mica de JavaScript (i les seves biblioteques relacionades, com jQuery). Els desenvolupadors de WordPress també han de conèixer els secrets de PHP i tenir almenys un coneixement més que decent en SQL, han de saber de l’arquitectura i la codificació específica per WordPress per arrencar.

Per resumir, els conjunts d’habilitats de WordPress i desenvolupadors tradicionals es complementen i se superposen entre si i els desenvolupadors de WordPress no són menys professionals que qualsevol altre desenvolupador. La diferència? Els desenvolupadors de Wordpress no s’inicien cada projecte amb una pantalla en blanc. En lloc d’això, comencen les tasques amb una base provada i comprovada, àmpliament utilitzada i ben codificada amb el que s’estalvien molt treball pesat i es poden centrar molt més en el disseny i les utilitats de la pàgina web.

Fes el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

17 − 11 =

Pin It on Pinterest

Share This