Assessorament Multimèdia a Osona. Hosting, Web i xarxes, Social Media, Publicitat, Comunicació, Disseny gràfic, Disseny web, Fotografia, Vídeo, Venda Online.

25 exemples de pàgines creades amb WordPress

25 exemples de pàgines creades amb WordPress

By in botiga online, continguts, disseny gràfic, disseny web, gestió de webs i continguts, web, xarxes

WordPress és una eina de creació de llocs web allotjat en si mateix el més gran del món, amb milions de llocs per confiar-hi per posar el seu contingut. És també un projecte de codi completament obert que permet utilitzar una gran gamma de temes i plugins increïbles, donant als usuaris la màxima llibertat per crear i personalitzar els seus llocs com vulguin. Avui en dia, els usuaris estan trobant tota mena de noves formes de prendre els seus llocs de WordPress molt més enllà del disseny i la funcionalitat estàndard, amb alguns dels resultats que demostren ser poc menys que sorprenents. Aquí hi ha 25 exemples perfectes de pàgines creades amb WordPress.

 

1. Gisi Disseny

 

Gisi Disseny

 

Gisi Design és un lloc web de l’empresa alemanya de la marca. El lloc ha estat clarament construït per posar visuals front i al centre, mantenint un mínim de text i elegant. Navegar a través de cada pàgina el portarà a través d’algunes transicions molt boniques i animacions que semblen increïbles, si vostè està navegant des d’un escriptori o dispositiu mòbil.

2. Dagoberto

 

Dagoberto

 

Dagoberto és un lloc web de la companyia francesa de la marca que compta amb alguns dels més impressionants efectes d’animació que veuràs en qualsevol tema de WordPress. En fer clic al menú desencadenarà un altre petit efecte d’animació i demanarà que s’expandeixi ràpidament a pantalla completa. Tot i la simplicitat del lloc, el desplaçament a través d’ella és molt captivador.

 

3. Mercedes-Benz

 

Mercedes-Benz

 

Mercedes-Benz és una de les marques més grans del món que té el seu lloc internacional que s’executa en WordPress. Amb una imatge molt personalitzada per a que coincideixi amb la seva marca, el lloc serveix clarament per ressaltar les imatges i vídeos dels seus cotxes. Moltes de les seves pàgines compten amb controls lliscants complets de pantalla per mostrar aquestes imatges als visitants.

 

4. Katy Perry

 

Katy Perry

 

Grans celebritats fan servir WordPress per als seus llocs web també, i la cantant Katy Perry només passa a ser un d’ells. El seu lloc es tracta visuals scroll parallax, amb grans imatges de fons que canvien quan el visitant fa el seu camí cap avall la pàgina. Els mitjans de comunicació social són un focus important al web i es posa l’accent al voltant del seu lloc en algunes formes efectives.

5. Fira Ivy

 

Fira Ivy

 

Ivy Fira és un servei de subscripció de regal amb un lloc web.  El lloc manté un aspecte net i elegant que és fàcil de navegar per als usuaris que estan pensant en inscriure’s. Un cop subscrits poden accedir fàcilment al seu compte i veure els seus articles carret sense ser aclaparat amb massa elements visuals o efectes.

 

6. Outward Bound Croàcia

 

Outward Bound Croàcia

 

Outward Bound Croàcia és una organització d’aventura a l’aire lliure. El desplaçament a través del lloc i tot la seva magnífica imatgeria donen ganes de sortir i fer alguna cosa divertit. Els comptadors numèrics aquest també són genials per realment fer aquestes estadístiques i les xifres destaquen.

 

7. Feliç a la meva pell

 

Feliç a la meva pell

 

Feliç a la meva pell és un lloc web de teràpia de la salut. Tot d’una, el lloc ofereix als visitants una mirada que és tranquil, serè i spa-com a més de destacar els aspectes bàsics que es desplaça cap avall. En general, és un impressionant exemple d’un lloc simple que fa un gran impacte.

 

8. Roba Neopolitan

 

Neopolitan Roba

 

Roba Neopolitan Roba és una empresa de roba que utilitza una WooCommerce al lloc web i un tema de WordPress de disseny personalitzat. Aquest té a veure amb els esquemes de color blanc i negre combinats amb grans, colpejant text titular. Funciona molt bé per emfatitzar les imatges i detalls sense deixar de mantenir una experiència de navegació neta i agradable.

 

9. Malala Yousafzai

 

Malala Yousafzai

 

L’activista de drets humans Malala Yousafzai té el seu lloc web del Fons Malala s’executa en WordPress per ajudar a difondre el seu missatge. El lloc utilitza una combinació de vídeo, imatges i animacions es complementen amb un esquema de color brillant. També hi ha diverses trucades clares a l’acció que encoratgen els visitants a subscriure, donar o aprendre més.

 

10. Brandice Daniel

 

Brandice Daniel

 

Brandice Daniel té un lloc web de coaching de negocis, el disseny és mínim, però, compta amb impressionant narració mesura que es desplaça al llarg de totes les seccions. És només un exemple lloc que pot servir com una gran inspiració per a qualsevol que vulgui donar el seu propi lloc de WordPress personal un canvi d’imatge.

 

11. Fineshmaker

 

Fineshmaker

 

Fineshmaker és un lloc web de la productora  que es pren un enfocament únic per mostrar els seus vídeos. Els vídeos es mostren en una quadrícula i apareixen sobre la pàgina quan es fa clic.Una barra lateral simple i responsable es pot accedir en qualsevol moment des de la dreta, i hi ha un televisor estàtica efecte d’animació que va molt bé amb el tema general del lloc.

 

12. James Brandon Fotografia

 

James Brandon Fotografia

 

El lloc web de fotografia de James Brandon utilitza el tema de Ethos. Mentre que el tema en si és ideal per a llocs amb un estil de revista de notícies, aquest lloc és un bon exemple de com un lloc de fotografia encara pot semblar sorprenent, sense haver d’estar tot sobre enormes imatges i pràcticament res més.Sembla que hi ha un molt bon equilibri entre les fotos aquí, informació addicional i recursos.

13. Facebook Newsroom

 

Facebook Newsroom

 

La xarxa social més gran del món utilitza WordPress per alimentar el seu blog de notícies. Lluint com una extensió de si mateix a Facebook, el bloc té un aspecte molt net i minimalista que fa que sigui fàcil de llegir i navegar. Probablement no podria confondre amb una altra cosa que Facebook amb aquest esquema de color blau i blanc.

 

14. Blue Cadet

 

Blau Cadet

 

Blau Cadet és una agència digital que dissenya experiències d’usuari úniques, miris on miris, hi ha efectes suaus i atractives de tot el lloc d’arribar els visitants que volen fer clic per veure més. Només vos i passi el punter del ratolí sobre qualsevol imatge per aconseguir una mirada de primera mà com exquisida aquest lloc és en realitat.

15. Wanda Print

 

 

Wanda Imprimir

 

Wanda Print és un produccions i estudi creatiu amb un lloc que realment és fascinant per recórrer. Com es desplaça cap avall, apareixeran imatges de pantalla completa com la meitat del que llisca des de la part superior i les altres diapositives de la part inferior per encaixar junts. El menú és sempre accessible quan es necessita alguna cosa més que imatges boniques a la vista, a més que hi ha un titular que apareix es pot fer clic sobre cada imatge.

 

16. Harvard Business Review

 

Harvard Business Review

 

La pàgina web Business Review de Harvard fa contingut empresarial sembla molt més interessant que la majoria de la gent assumeix que és. L’ús d’un disseny d’estil de notícies, els visitants poden desplaçar-se més enllà dels articles més recents per veure altres grans seccions que miren com el Centre Insight.El lloc manté un aspecte molt net i ben organitzat que fa que sigui fàcil i agradable de veure.

 

17. The Next Web

 

The Next Web

 

 

The Next Web és un lloc web de notícies de tecnologia popular que es basa en WordPress per lliurar el seu contingut. El lloc posa els seus articles de fons a la dreta en la part superior i després trenca les seves principals categories en seccions amb resums d’articles de targetes similars.Amb un disseny com aquest, vostè pot obtenir la revisió notícies sense ser aclaparat per massa desordre.

 

18. July July

 

Juliol Juliol

 

Juliol Juliol és una agència digital que només pot ser un dels llocs web més divertits per navegar. El lloc utilitza una gran quantitat de grans imatges, vídeos i text combinats amb efectes d’animació per fer una gran impressió en els visitants. Feu clic en qualsevol cas en la primera pàgina per veure una presentació excel·lent del seu contingut.

19. Bloomberg

 

Bloomberg

 

Bloomberg és una altra gran marca que utilitza WordPress per mostrar i vendre els seus productes als clients. El lloc compta amb un fons de vídeo a gran escala amb trucades a l’acció, seguit de les entrades del bloc destacades que utilitzen imatges a pantalla completa i enormes titulars superposades. Aquest és un exemple més que mostra la informació més essencial d’una manera atractiva sense aclaparar als usuaris amb massa a la vista.

 

20. Equip Les Chameaux

 

Equip Les Chameaux

 

Equip Les Chameaux és un equip d’aventura a l’aire lliure francès amb un lloc web de WordPress que realment capta el que significa ser aventurer. Mira com les imatges i el text es mouen en formes subtils voltant de la pantalla com es desplaça cap avall o ampliar mentre roda el punter del ratolí sobre ells. El petit menú de l’esquerra de la pantalla també té alguns molt bons efectes de rollover ratolí.

 

21. Soyuz Cafè

 

Soyuz Cafè

 

Soyuz El cafè és una companyia de cafè torrat que té un lloc web de WordPress construït per captivar a la seva audiència. Aquest és un altre lloc web que porta gran avantatge de scroll parallax i el combina amb el disseny icònic per a una experiència de navegació que és veritablement únic.Imatges i text flotant sobre la pantalla abans que llisquen lluny que mantingui el desplaçament.

 

22. Mobility Trefecta

 

Mobilitat Trefecta

 

Trefecta La mobilitat és una companyia d’e-bici que utilitza WordPress per mostrar els seus productes innovadors. Les imatges i el vídeo són el focus gran aquí, i fer clic a la Tecnologia a les opcions del menú de l’esquerra activaran animació interactiva de la moto que es pot recórrer al seu propi ritme. Un cop d’ull ràpid a través d’aquest lloc pot ser suficient per fer que vostè vol pre-ordenar una d’aquestes coses.

 

23. NASA

 

NASA

 

Tothom sap que la NASA és l’agència espacial govern d’Estats Units, i són un gran fan de WordPress. La NASA ha estat realment utilitzant WordPress des de fa anys en diversos llocs incloent open.nasa.gov i data.nasa.gov. Veuràs imatges de grans dimensions, de pes amb un munt de coses que fer clic a – tots els quals lligar molt bé amb el tema de l’espai.

24. Flickr Blog

 

Flickr Blog

 

Gran plataforma per compartir fotos de Yahoo, Flickr, utilitza WordPress per a la seva secció de bloc. Des fotos són el que Flickr és tot, que només té sentit que són el focus principal del seu bloc. Una imatge característica de la pantalla completa i post corresponent apareix a la part superior, seguit dels missatges més recents.

 

25. PrimeIT

 

PrimeIT

 

PrimeIT és una empresa internacional de consultoria que ens dóna el nostre últim exemple d’un gran lloc web de WordPress. El lloc incorpora moltes de les característiques que hem cobert en aquesta llista ja, incloent grans fons de vídeo, scroll parallax i disseny net. Cada pàgina i tot el que faci clic a contribueixen a am experiència de navegació de fascinació i sense defectes.

Conclusió

 

Si  has tingut  l’oportunitat d’endinsar-te en qualsevol dels llocs web que apareixen més amunt, t’hauràs fet una bona idea de la versatilitat i del què realment és WordPress. Les possibilitats són realment infinites, i serà interessant veure quin tipus de desenvolupadors i dissenyadors de coses noves i sorprenents podria capaç de fer amb WordPress en un futur pròxim. Factoriadengeni és una empresa especialista en WordPress que pot fer tot el que necessitis sense limitacions.

Fes el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × 5 =

Pin It on Pinterest

Share This